WAT IS DE HEALTHY GREEN WEEK?

Wil jij graag gezond detoxen? En zoveel eten als je wilt? Doe dan mee met de Healthy Green Week.

Tijdens de healthy Green Week eet je uitsluitend groene voedingsmiddelen en daarbij bepaalde specerijen. Je drink kruidenthee, water en eventueel een verse sap. Deze week staat in het teken van bewustwording van je eetgewoontes, het detoxen van het lichaam, je lichaam en vooral je lever rust geven en indek voor jou verbeter punten op het gebied van levensstijl liggen. Het is de week voor meer inzicht en rust in het hoofd en in het lichaam.

Je eet de gehele week vegan, dus geen dierlijke producten zoals vlees, vis, eieren of zuivelproducten. Ook geen vervangers! Je eet de hele week koolhydraatarm, dus geen granen en suikers uit bewerkte producten.
Je drink geen koffie, frisdranken of koffie.

Wauw! Het is een hele omzwaai maar ik verzeker dat je er geen spijt van zult hebben! Via het digitale boek kan je heel makkelijk de Healthy Green Week stap voor stap volgen. Er staan voor zeven dagen heerlijke dag menu’s in. In beschrijf wat er gegeten wordt (ontbijt, lunch en diner) welke boodschappen je in huis haalt, hoe je de gerechten klaar maakt. Je hoeft niet een week niet na te denken wat je moet eten, heerlijk toch!

Inspiratie

Een aantal jaar geleden las ik het boek ‘Groen en Gezond’, met daarin heerlijke Ayurvedische recepten. Sinds 2015 volg ik twee keer per jaar de Healthy Green Week. Eén in het voorjaar en één in het najaar. Dit deed mijn zo veel goeds dat ik deze inspiratie en kennis ging gebruiken om de Healthy Green Week te organiseren.

Hoe motiverend is het om samen met andere aan de Healthy Green Week deel te nemen. Het ondersteund, stimuleert en brengt ook een warm wij gevoel naar boven. Natuurlijk kan je Healthy Green Week op elk moment in het jaar volgen en ook alleen samen met mijn (digitale) begeleiding.

Fitter en energieker door groen

Chlorofyl

Waarom groen? Nou dat is heel simpel om daar antwoord op te geven, groen is gezond!
Door heel veel groen te eten komt er meer chlorofyl (de groene kleurstof in planten) in ons lichaam terecht. Het chlorofyl zorgt ervoor dat jouw lichaam zuurstof beter opneemt, waardoor je je direct fitter en energieke kan voelen.
Je kan het vergelijken met hemoglobine, de rode kleurstof van ons bloed. Hemoglobine is een molecuul in de rode bloedlichaampjes die zuurstof naar de cellen in ons lichaam transporteert. Chlorofyl verschilt maar één element van hemoglobine. In de kern van hemoglobine zit ijzer, in de kern van chlorofyl magnesium.

Chlorofyl heeft de eigenschap om gifstoffen en zware metalen waaronder kwik, amalgaam, uranium, koper, chroom, lood en cadmium, maar ook PAK’s, dioxine en aflatoxine, alcohol en pcb’s aan zich te binden waar door je deze makkelijker kan uitscheiden. Daarbij werkt het gunstig op het immuunsysteem, lever, gal en darmen.

Het boek

Ik heb een digitaal boek gemaakt met daar in alle ins and outs over de Healthy Green Week. Dit boek kan je via de webshop aanschaffen en daarna downloaden.

Wat staat er nog meer in:

 • Uitgebreide uitleg over de Healthy Green Week;
 • Samengestelde dagmenu’s;
 • Een praktische, groene voedingslijst voor wanneer je zelf aan de slag wilt met eigen gerechten;
 • Een uitleg over het opbouwen na de Healthy Green Week.

Wat gaan we doen tijdens de Healthy Green Week?

Allereerst bouwen we, via een app-groep, onze community. Dit ontvouwt zich al snel tot een hechte groep gelijkgestemden.

Je volgt dagelijks de menu uit het boek waarin een ontbijt, lunch en diner wordt beschreven. Hou je van gemak, dan volg deze lekker op. Vind je het leuker om zelf te experimenteren, dan is dat ook mogelijk, zolang je je aan de lijst van ingrediënten houdt.

Producten die níet worden gegeten of gedronken zijn:

 • dierlijke producten (zuivel, ei, vlees, vis en ook geen vervangers)
 • alle koolhydraten (graan producten, suikers en ook geen vervangers)
 • Frisdranken, alcohol en koffie

Voor wie geschikt?

Voor iedereen (18+) die zijn gezondheid wil verbeteren of versterken. 

Informatieavond

De eerstvolgende informatieavond is op vrijdagavond 7 oktober om 20:00 uur.
Locatie: Kokkel 18a Noord-Scharwoude
Je kunt deze avond ook overal online volgen via ZOOM.

Op de avond vertel ik alle in’s & out’s van de HGW en heb je ook de gelegenheid om vragen te stellen.
Na de informatie avond heb je de keus om deel te nemen.

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn op deze avond en je wil wel meedoen aan deze gezonde detox week, dan kunnen wij een telefonische afspraak maken voor als je nog vragen hebt.

Bestel je producten in de shop

Voor de Healthy Green Week betaal je slechts EUR 45

Inbegrepen:

 • Gratis informatie avond;
 • Het digitale boek Health Green Week met alle samengestelde menu’s;
 • Digitale begeleiding via de whatsapp of email;
 • 1 doosje mate groene thee van Neuners;
 • Een doses gezondheid;
 • Weer bewust eten en koken;
 • Aandacht voor jezelf;
 • Nieuwe inzichten in voeding en je gezondheid.

In de webshop vind je nog andere producten die je kunt toevoegen aan de Healthy Green Week. Dit zijn de producten van Neuners. Neuners is een Oostenrijks familie bedrijf die werkt met een filosofie die bij mij past. Zo vind je diverse biologische kruidentheeën in de shop, de ontgiftende plantensap en de bao-base. Alle producten zijn los te verkrijgen maar ook te verkrijgen in 2 prachtige kuur boxen: Basis kuurbox en de Basen kuurbox.