Reviews

28 september 2021
Ik heb aan de healthy green week meegedaan om me fitter en energieker te voelen en om mijn lichaam nou eens een 
'clean up' te geven. Ik ben heel blij dat ik meegedaan heb! 
Ik heb het ervaren als een eye-opener - je wordt bewuster van je eigen eetpatronen en je dagelijks momenten van dips. 
Qua eten viel het mij als notoire vleeseter heel erg mee! Sterker nog ik wil nu echt bewust zo weinig mogelijk vlees eten. 
Ik heb me door het ontbijt en de verder voeding niet honger gevoeld. Je eet veel meer dan normaal. 
De eerste twee dagen - ja, dat is echt wennen en ik ben normaal zo wat verslaafd aan koffie dus ik moest echt tegen de drang 
vechten, maar ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Geen echte dip meer, geen zwaar gevoel en geen hoofdpijn door te veel koffie. 
Ik wil niet meer terug. 🙂
Als kers op de taart heb ik de vroege vogel wandeling gedaan voor zonsopkomst compleet met een duik in de zee.
Echt een aanrader en heerlijk! Ik heb mezelf overtroffen afgelopen week. 
Ik voel me minder moe, lichter en ben echt wel een kilootje of 2 kwijt. 
Ik dank Antoinet voor deze ervaring aan bieden. 
Groetjes, Jayde 
30 september 2021
Bedankt voor jouw enthousiaste support tijdens onze HWG week.
Ook de WhatsApp groep hield ons op de been. We zijn samen begonnen omdat we de juiste balans weer terug willen krijgen in onze voeding. Ook mede door mij schildklier problemen. En we kunnen allebei best wel een aantal kg's kwijt. 
Tijdens de HGW zijn wij samen bijna 10 kg afgevallen en dat is mooi meegenomen.
De eerste 2 dagen waren het zwaarst door hoofdpijn en door de omschakeling naar de groene groenten en het fruit. 
De mungbonen was een goede optie om deze toe toevoegen aan de recepten. Omdat mijn man veel onderweg is, is een goede 
voorbereiden voor de volgende dag wel een dingetje, maar gelukkig was dat best makkelijk omdat ik het receptenboek van HWG had besteld. En ik ben gelukkig zelf ook een beetje creatief met recepten, zolang het maar groen was. 
Onze ervaring na deze week: we hebben meer energie gekregen, we zijn wat kilo's lichter, de koffie hebben we totaal niet gemist en die gaan we voorlopig ook niet drinken. Wij hebben geen behoefte gehad aan zoetigheden en wij gaan nu weer 
langzaam opbouwen om meer gekleurde groenten toevoegen aan ons eten.  
Af en toe vis of vlees maar zeker niet meer in de week.
Kortom was voor ons een goede, groene ervaring. Misschien in het voorjaar weer herhalen.
Norbert en Margit Staneke 
5 mei 2021
Overweeg je mee te doen aan de HGW? Zeker doen! Begin met het besef dat het niet gemakkelijk is om je hele voedingspatroon om te gooien. Neem er alle tijd voor om rustig alle heerlijke recepten te bereiden en er met aandacht van te genieten. En je lijf wat rust te gunnen om aan de verandering te wennen. Je hoeft zeker geen honger te hebben en toch val je wat kilootjes af. Het is een kadootje voor je lichaam en met een beetje zelfdiscipline en de enthousiaste support van Antoinet gaat het je zeker lukken!
Anja
20 april 2021
Hoi, ik heb nu de tweede keer meegedaan aan de healthy green week. De eerste keer vond ik het zwaar en toen ben ik er achter gekomen dat mijn astmatische bronchitis, die ik al mijn hele leven heb, komt van het eten van gluten. Toen hield ik het maar 4 dagen vol en ik had geen last meer van benauwdheid, eczeem en een volle neus! Op de 4e dag at ik een broodje en hoppa overal weer last van! Deze tweede keer dat ik meedeed ging alles veel beter. Dit komt omdat ik mij er beter op in had gesteld en samen met het plantensap en de thee is het super gegaan! Ik blijf het erin houden, i.p.v. brood eet ik nu 2 soorten groenten, de mungbonen enz. 
Ik voelde mij echt heel energiek! Het is echt een aanrader!
Pascal Schavemaker
21 april 2021
Voor mij en mijn verloofde was het de eerste groene gezondheidsweek. Na al bewuster met voeding om te gaan leek mij dit een mooie uitdaging en ervaring. Als sportieve man van 38 waar best een paar kilo vanaf mag, ken ik mijn zwakke punten en die zijn over-eating van dagelijkse maaltijden, tussendoortjes denk aan koeken etc en altijd en overal koffie. Na een “green-team” zoom meeting met een duidelijke en motiverende uitleg van Antoinet en Miranda van Neuners waren we na het weekend begonnen. We hadden een detox pakketje met heerlijke groene thee en een detox drankje voor, voor en na de maaltijden.
De eerste dagen merkte ik wat ontwenningsverschijnselen van de dagelijkse koffie die ik nam, ook ervaarde ik dat je het eten bewust moet voorbereiden om aan de juiste hoeveelheid energie voor de dag te komen. Dit ging steeds beter.
Mijn resultaten:
– Gestopt met koffie drinken!!
– Bewustwording van wat je voorheen dagelijks allemaal at en dat je lijf dat allemaal niet nodig heeft om zich goed te voelen. Gelukkig hielpen de opgegeven maaltijden daar aan bij.
– minder buikvet en wat afgevallen
– Energiek gevoel
– Geen after lunch en diner dips
– Geen behoefte meer in zoete tussendoortjes (suiker)
– Ik zeg makkelijker NEE
– mijn ontbijt bestaat nog steeds alleen uit fruit
Het was echt niet altijd makkelijk, maar als je doorzet komen de resultaten vanzelf. De goede begeleiding van Antoinet en de motivaties in de groeps-app hebben geholpen.
Kortom deze week heeft mij zowel fysiek als mentaal erg goed gedaan. Het was een uitdaging en leer moment waar ik nu nog de “groene” vruchten van pluk.
Dank!
11 april 2021
Spannend vond ik het om aan te beginnen, was het niet te moeilijk? Zou ik moeite hebben om dingen te laten staan? Voor mijn gezondheid ben ik toch begonnen aan de groene week en wat ben ik blij dat gedaan te hebben.
Ik ga het zeker nog een keer doen!
Mijn altijd rommelende darmen waren zo rustig, ik voelde me zo helder en energiek. Ik sliep heerlijk. Je ruikt en proeft beter en je valt ook wat kilo’s af.
De eerste dag had ik hoofdpijn en was tegen misselijk aan, afkicken van de koffie…
Daarna heb ik dat niet meer ervaren en begon mij steeds beter te voelen. Het is makkelijk vol te houden, ik heb geen honger of trek in andere dingen ervaren. De begeleiding van Antoinet is top.
Als je wilt kan je in een app groep je ervaringen delen en werden er ook recepten gedeeld.
Het boek met de dagmenu’s is duidelijk en makkelijk in gebruik. Wat nog wel fijn is om te weten, je bouwt je week ook rustig af. Kortom ik kan het iedereen aanraden!
Marlies Schipper
9 maart 2020
Voor mij was het een ware “eye-opener”. Mentale, maar ook lichamelijke uitdaging aan te gaan door middel een week lang alleen groen eten geeft een enorme boost in je zelfvertrouwen, vitaliteit en energie. Je wordt uitgedaagd door je eigen lichaam en het grappigste is, je lichaam went zo snel eraan, dat na een week wil je niets liever dan groen eten. Voor mij persoonlijk was de grootste winst mijn nachtrust, ik sliep de hele week fantastisch en ben elke ochtend fries wakker geworden. Naar mijn mening, iedereen zou dit een keertje mee moeten maken, want anders zou je nooit weten hoe het is en wat je mist…
Denisa
8 maart 2020
Een heerlijke groene week gehad.
Waarom zeg ik dit, omdat het makkelijk te doen is, een fijne beleving en goed te doen is. 
De Detox yoga was een ontspannen beleving en ik ben zelfs 2kg. kwijt geraakt. SUPER!
Patricia Kooij
11 oktober 2020
De healthy green week heb ik ervaren als een laagdrempelige manier om naar je eetpatroon te kijken. Niet duur en met steun van een (anoniem) WhatsApp groepje.
Je kunt kijken in korte tijd leren over gezond eten en kijken wat bij jou past.
K. Peters-van den Berg
De Green Healthy week vind ik echt een aanrader! In eerste instantie zag ik er best wel tegenop, want een week lang alleen maar groene groentes en fruit eten, is dat niet saai?? Maar om wat kilootjes te verliezen, en om nog meer inzicht in voeding te krijgen, ben ik toch gestart. Je krijgt weekmenu’s, met recepten, dus genoeg inspiratie. In eerste instantie is het wennen, en een beetje zoeken, maar als je de basislijnen weet, is het heel goed te doen, er is genoeg variatie en je mag zoveel eten als je wilt, als het maar groen is, dus geen trek gehad! Na een week ben ik een aantal kilo’s kwijt, voel ik me super, soepele gewrichten en heb ik nog meer kennis van gezonde voeding gekregen. Antoinet begeleid je goed, weet veel te vertellen en toe te lichten, heel fijn! Dit wil ik nog vaker gaan herhalen, gewoon, omdat het goed voor me is, en goed voelt en zo uiteindelijk een goed gewicht te bereiken!
C.